Keramiekmarkt Maaseik 2017

In 2017 zal Toerisme Maaseik voor de 9de maal de keramiekmarkt te Maaseik organiseren.

Als organisatie streven we naar een internationaal, kwaliteitsvol keramiekevenement met een gezonde mix van professionals en betere amateurs. Er is plaats voor ca. 110 deelnemers. 

De selectie van de kandidaten gebeurt door een werkgroep van de organisatie. Er zal geselecteerd worden op kwaliteit en variatie. Over de selectie wordt nadien géén enkele discussie aangegaan. 

Op de markt mogen géén andere kunstvormen (glas, brons…) noch materialen verkocht worden. Hierop worden géén uitzonderingen toegestaan.

De markt zal komend jaar doorgaan op zondag 25 juni van 9.00 tot 17.00 uur op het marktplein van Maaseik. De deelnemers krijgen een kraam met een dak (4 x 2m) ter beschikking en dienen zelf te zorgen voor de verdere aankleding en een stoel. Eigen kramen e.d. zijn niet toegestaan.

Kan u zich in onze visie vinden? Gelieve dan het inschrijvingsformulier vóór 28 februari in te vullen.

Begin maart maken we onze selectie bekend en de geselecteerde deelnemers ontvangen dan een bevestiging en de uitnodiging tot betaling van € 75. De betaling maakt uw inschrijving definitief. De standplaatsen worden door de organisatie toegewezen, veranderingen hieraan worden niet toegestaan. 

Mocht u meer informatie nodig hebben, aarzel niet om ons te contacteren. Alle praktische afspraken over opbouw, parkeren, enz. ontvangt u bij de latere bevestiging.

Deelnemers kunnen vanaf 1 december 2016 enkel online inschrijven.
Inschrijvingsformulier deelnemers