Marec organiseert Candlelight Tour

1 aug 2017

Op zaterdag 26 augustus 2017 organiseert Marec de jaarlijkse Candlelight Tour.

Om 20.30 uur zullen de sierlijk verlichte jachten vanuit de Jachthaven Heerenlaak vertrekken richting de Jachthaven De Spaanjerd voor een tocht door de duisternis over de Maas en de grindplassen. Ongetwijfeld een hele belevenis voor de stuurmannen en –vrouwen aan boord doch ook voor de toeschouwer aan wal. De vloot zal omstreeks volgende tijdstippen voorbijvaren:

  • 21.00 uur De Leeuwerik
  • 21.15 uur De Spaenjerd
  • 21.20 uur Het Tegelhuisje
  • 21.40 uur De Steenberg

Om 22.30 uur is er een vuurwerk aan het dagstrand De Steenberg. In de feesttent in Jachthaven De Spaanjerd is er dansmuziek.  De toegang hiervoor is gratis en iedereen is welkom. 

Hier krijgen de kapiteins van de 3 mooist verlichte jachten hun prijs uitgereikt. Word ook jurylid, stuur een mailtje naar info@marec.be en wij bezorgen je het wedstrijddocument. Je kan dan je beoordelingsformulier invullen en in de feesttent bij de kassa inruilen voor een  gratis consumptie.  

Beleef de Candlelight Tour van op het water en vaar mee met De Paep van Meinecom III. Tijdens de tocht kan je genieten van een heerlijk Candlelight Dinner. Prijs voor Dinner, dranken en varen: € 36,50 p.p.

Dress code: yellow.

Meer weten? stuur een mailtje naar info@marec.be met als onderwerp Candlelight Tour 2017.