Apotheekmuseum en kruidentuin

Heropening in coronatijden

Opgelet: Wegens opbouw en afbraak tentoonstellingen zal het Regionaal Archeologisch Museum gesloten zijn: van 26 tot en met 30 oktober 2020; van 22 tot en met 26 februari 2021 
Het apotheekmuseum én de kerkschatten van de Sint-Catharinakerk blijven tijdens deze periodes toegankelijk!

“Een leuke cadeautip: de museumpas. Hiermee kunt u een heel jaar lang de meer dan 150 in België aangesloten musea bezoeken!

Eindelijk is het mogelijk om met één pas meer dan 150 Belgische musea te bezoeken. De pas kost €59 en geeft een jaar lang toegang tot de vaste collecties van de deelnemende musea in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Tijdelijke tentoonstellingen kan je gratis of met fikse kortingen bezichtigen.
Waar te koop? Je kan een museumPASSmusées kopen via museumpas.be of bij ons in het museum. Een lijst van deze musea vind je eveneens op de website.
Een museumpas aan kansentarief:k museumliefhebbers met een kansenstatuut kunnen een museumpas kopen voor €12 aan de balie van de deelnemende musea.

 

Prijzen

Combikaart RAM-Apotheekmuseum-Kerkschatten:
Volwassenen: €6; groepen (+8 personen), 65+, studenten: €5; jongeren (8-18jaar): €2
Leden Gezinsbond: €2
Houders European Disability Card: €2 (noodzakelijke begeleider gratis)
MuseumPASSmuséeshouders gratis
MuseumPASSmusées: €59
Museumpas bestellen 
Museumpas
De Musea Maaseik zijn steeds gratis voor inwoners van onze gemeente!

Interessante link: https://www.facebook.com/erfgoedcentrum/videos/236234390906237/UzpfSTQwNTYxNjcyOTQ0OTMzMTo0MTIxODI3MzI0NDk0OTAx/ 

contact