Cittaslow International organiseert een 'groene' fotowedstrijd

13 apr 2018

Ben jij een 'groene' inwoner? Doe dan zeker mee en deel je foto's op sociale media met #greencitizencontest #cittaslow.

In het kader van de EU green week in Brussel van 21 tot 25 mei 2018 organiseert Cittaslow International een 'groene' fotowedstrijd. Wat is volgens jou de betekenis van een groene stad? En in welk opzicht ben jij een groene inwoner? 

Hoe ga je te werk?

  1. Maak een foto waaruit men kan opmaken dat je 'groen' denkt, leeft, …
  2. Geef een korte omschrijving over de foto, noteer Cittaslow Maaseik en je naam en voornaam (wanneer men personen fotografeert, gelieve de organisatie te mailen met de toestemming van de personen naar euoffice@cittaslow.org.  
  3. Deel dit alles op Instagram #greencitizencontest #cittaslow, tag de Cittaslow International pagina of stuur je foto per mail naar euoffice@cittaslow.org. Deadline 27 april 2018.
  4. De foto’s worden opgenomen in een digitale fotografie tenstoonstelling 'Green Citizen' die plaats zal vinden op 16.05.2018 in Palazzo dei Sette, Cittaslow International HQ. Een jury zal de 3 beste foto’s selecteren. Deze zullen permanent tentoongesteld worden in het hoofdkantoor van Cittaslow Internatiol in Italië. De winnaar zal een speciale 'groene' prijs ontvangen.