Forest Camp

Forest Camp'Forest Camp' is een volledig nieuw back-to-basic concept op het prachtige domein Warredal.
Ons doel? Terugkeren naar de rust, onthaasten van de technologie en opnieuw in contact komen met de natuur. We kiezen voor 'puur' genieten!

Onze 29 charmante Cosy Cabins zijn hiervoor perfect; één met de natuur, bescheiden en tóch comfortabel. Ze ogen misschien klein van buiten, maar binnenin zullen ze je verrassen! De cabins combineren de charme van een houtkachel en olielampen met de inventiviteit van een tiny house. Ze zijn voorzien van gezellige zitplekjes, een terras, een keukentje, grote bedden en een warme douche.

Warredal is een echt pareltje en ligt aan de rand van het natuurgebied Bergerven, vlakbij eindeloze wandel- en fietsroutes. In het dal zelf bevindt zich een zwemvijver met strandje, een Adventure Park, een hippisch centrum en een kinderboerderij. Wij bieden eveneens de mogelijkheid om paarden te stallen, contacteer ons hier gerust over.

Warredal
Ketelstraat 77, 3680 Neeroeteren
T.: +32 (0)89 85 23 16
E.: info@warredal.be 
www.warredal.be 

 Prijzen

 

 Midweek (2 nachten)

 vanaf € 180,00

 Midweek (4 nachten)

 vanaf € 360,00

 Weekend (3 nachten)

 vanaf € 270,00

Deze prijzen gelden voor de volledige cabin en voor de aangegeven nachten; doch zijn sterk afhankelijk van het seizoen én de soort cabin!

Contactinformatie