Guesthouse Mervi Heleena

Guesthouse Mervi HeleenaGuesthouse Mervi Heleena is gelegen in Neeroeteren, een dorp in het noordoosten van de Belgische provincie Limburg, op de grens van het Kempens Plateau en het Maasland. In de directe omgeving ligt Natuurgebied Bergerven in een historische meander van de Maas. Vanop de steilrand van het Kempisch Plateau kan je genieten van het vergezicht over de voormalige grindplassen en de Zuid-Willemsvaart. 
Fietsroute 45 en 47 voeren u direct langs Guesthouse Mervi Heleena, die tevens fungeert als stopplaats voor de Happen en Trappen route "Fietsen langs de Maas en Zuid-Willemsvaart". Daarnaast zijn er diverse wandel-, mountainbike- en ruiterroutes in de nabije omgeving.
Bezienswaardigheden in Neeroeteren zijn: Het "Eilandje", de watermolens en de Lourdesgrot.
Guesthouse Mervi Heleena is de nieuwe benaming voor B&B Lux. De uitbaters hebben de kamers een neutrale uitstraling gegeven. Elke kamer heeft een eigen toilet, bad of douche, haardroger, tweepersoons boxspring, minibar, kluisje, flatscreen TV en koffievoorziening.
Parkeren kunt u gratis in de directe omgeving van de Guesthouse. 
Het continentaal ontbijt wordt geserveerd in de ondergelegen Brasserie De Lux, die van binnenuit bereikbaar is. Lunchpakketten, lunches en diner zijn optioneel. 

Sint-Lambertuskerkstraat 2, 3680 Neeroeteren
T.: +32 (0)89 25 53 12
gsm: +31 (0)6 46 77 56 35
E.: mervi.heleena@proximus.be 
www.brasseriedelux.be             

Prijzen

2-persoonskamer (per nacht) € 60,00
1-persoonskamer (per nacht) € 60,00
Ontbijt (per persoon per dag) € 12,50
Toeristentax (per peroons per dag) € 2,50
Hond (per nacht) € 10,00
Extra bed op kamer (per nacht) € 20,00
Contactinformatie