Internationale schildersmarkt 2017

Op vrijdag 21 juli 2017 van 12 tot 18 uur organiseert Toerisme Maaseik voor de 16de maal de schildersmarkt te Neeroeteren. 

Dit is een internationaal, kwaliteitsvol evenement met een gezonde mix van professionals en betere amateurs. Er is plaats voor ± 70 deelnemers. Iedere kunstenaar kan er zijn werken tentoonstellen en verkopen. De selectie van de kandidaten gebeurt door een werkgroep van de organisatie. Er zal geselecteerd worden op kwaliteit en variatie. Over de selectie wordt nadien géén enkele discussie aangegaan. Indien je geselecteerd bent ontvang je een factuur van €50. Hiervoor krijg je een standplaats met een overdekte kraam van 4 meter (excl. stoelen). Indien je een eigen kraam wenst mee te brengen kan dit natuurlijk ook. Hiervoor dien je vooraf een waarborg van €50 te storten. Deze waarborg krijg je “bij bewezen aanwezigheid” nadien terug via storting. Indien je de ganse dag actief schildert/tekent krijg je “bij bewezen demonstratie” de huur van je kraam/waarborg nadien terug via storting. Dit zal natuurlijk regelmatig gecontroleerd worden! De standplaatsen worden door de organisatie toegewezen, veranderingen hieraan worden niet toegestaan.

Kan u zich hierin vinden? Gelieve dan het inschrijvingsformulier vóór 15 mei in te vullen. Eind mei wordt de selectie bekend gemaakt. Mocht je meer informatie nodig hebben, aarzel niet om ons te contacteren. Alle praktische afspraken over de opbouw, parkeren, enz. ontvang je bij de latere bevestiging.

Deelnemers 2017  

Contactinformatie