Landhuisjes de Wouterbron

Landhuisjes bij de WouterbronOnze praktisch ingerichte vakantiehuisjes omvatten een zithoek, een eethoek, een badkamer met wastafel, douche en toilet, een ingerichte kitchenette en 2 slaapkamers met dubbel bed op de verdieping. Huisraad is voorzien voor 4 personen. De woningen zijn volledig ingericht en bemeubeld. Bedlinnen, dekens, kussens en handdoeken kunnen mits een kleine bijdrage ter beschikking gesteld worden. Bij mooi weer kan je buiten ontbijten onder de veranda of genieten van je privétuintje. Op koude winteravonden zorgt een gezellige houthaard voor hartverwarmende momenten. Digitale televisie (TV-Vlaanderen, Astra) en internetaansluiting zijn aanwezig.

De huisjes zijn opgericht in robuuste, landelijke stijl en liggen aan de rand van een uitgestrekt natuurgebied, vlakbij onvergetelijke wandel-, ruiter- en fietstroutes.
Op 500m bevindt zich het unieke openlucht natuurbad "de Wouterbron", waar u gratis inkom geniet! Mogelijkheid tot huren van roeibootjes en SUP borden aan €6/half uur.
Wij bieden eveneens de mogelijkheid uw paarden te stallen! Contacteer ons gerust hierover!

Dornestraat 4, 3680 Opoeteren
T.: +32(0) 495 38 36 28
E.: info@wouterbron.be
www.wouterbron.be 

 

Contactinformatie