Objecten in de kijker

Met “Object in de kijker” willen de Musea Maaseik de aandacht van de toeschouwer vestigen op voorwerpen uit hun collectie die bezoekers zelf bijzonder vinden. Wat spreekt u aan in een specifiek voorwerp? Zijn het de kleuren of de vorm ? Of eerder waarvoor men het voorwerp gebruikt?

Op deze manier kan een gewone bezoeker ook  schijnbaar onopvallende dingen, die normaal wel eens over het hoofd worden gezien, in de kijker plaatsen.
Elke 3 maanden kiest weer een andere bezoeker een nieuw voorwerp uit.  HET KAN BEST U ZIJN ! Dus laat u ook nu weer verrassen!

Check al deze dingen  voor jong en oud in de Musea Maaseik, Markt 45. Hier kan je tevens de oudste privé-Apotheek van ons land bewonderen. Het museum is geopend van dinsdag t.e.m. zondag. Van 1 april tot 1 november is het open van 10 u tot 17 u en vanaf 2 november tot 1 april van 10 u tot 16 u. In het weekend zijn de musea tussentijds gesloten van 13 u tot 13:30 u.

“Object in de kijker” is inbegrepen in het museumticket. 

Prijzen

Combikaart RAM-Apotheekmuseum-Kerkschatten:
Volwassenen: €6; groepen (+8 personen), 65+, studenten: €5; jongeren (8-18jaar): €2
Houders European Disability Card: €2 (noodzakelijke begeleider gratis)
De Musea Maaseik zijn steeds gratis voor inwoners van onze gemeente!

 

  • Openingsuren Musea Maaseik
    Bezoek onze tijdelijke tentoonstelling in de Musea Maaseik, Markt 45, vanaf 27 oktober 2018 tot 10 juni 2019. Open: van dinsdag t.e.m. zondag. Van 1 april tot 31 oktober van 10 u tot 17 u en van 2 november t.e.m. 31 maart is het open van 10 u tot 16 u. In het weekend zijn de musea tussentijds gesloten van 13u tot 13:30u.

                                          

contact