Vakantieverblijf Volmolen ***

Aan de Volmolen in Opoeteren (Maaseik) vindt u 3 studio’s voor 2 personen + slaapbank, op een unieke locatie in het Oeterdal. Natuurbeleving, ecologisch bewustzijn en gezond ontbijten staan centraal.

U bent te gast in het molenaarshuis aan de idyllische watermolen, tussen twee helder kabbelende beken, omringd door heel diverse natuurgebieden en vlakbij talloze netwerken van wandel-, fiets-, mountainbike-, ruiter- en menroutes. Op de grens van Kempen en Maasland biedt de Volmolen u rust en stilte in een boeiende mix van natuur, cultuur en sport. De site met de 17de-eeuwse watermolen en beschermd dorpsgezicht wordt in een nieuw jasje gestoken. Er is een (flamenco) dansstudio met bio tapas- en wijnbar en er is een gezellig bistrorestaurant.

Modern comfort midden in de natuur 
Gastvrouw Lieve Vandersteegen en haar man ontvangen u met open armen en hebben voor alles gezorgd: volledig ingerichte keuken, eethoek, smart tv en wifi, zetelbedden, bed-, bad- en keukenlinnen, inloopdouche met alle voorzieningen, haardroger, strijkijzer, een terras of balkon. U kijkt uit op een grote landschapstuin met ecologische moestuin. U beschikt over gratis parking en kunt rekenen op uitgebreide streekinformatie en natuureducatie. Begin de dag goed met een uitgebreid ontbijt: zelf gebakken brood, huisgemaakte confituur, eitjes van de legkippen die scharrelen in de tuin, ...

 

Vakantieverblijf Volmolen

Drie vakantieverblijven met B&B-comfort

1. Appartement de Beverburcht***: Leefruimte met keuken, eet- en zitplaats (zetelbed), slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, douche en lavabo, apart toilet en ruim terras met uitzicht op de tuin.

2. Studio de Beekjuffer***: Op het eerste verdiep met keuken,eet- en zitplaats (zetelbed), twee eenpersoonsbedden, badkamer met douce, lavabo en wc, balkon met prachtig uitzicht op het Oeterdal.

3. Studio de IJsvogel***: Dit is de kleinste studio en bevindt zich in de oude molenaarswoning. De studio heeft een ruim balkon en is als de andere verblijven gezellig en heel gerieflijk.

 

Volmolenstraat 10, 3680 Opoeteren
T.: +32 (0)89 86 64 67
gsm: +32 (0)493 79 23 31 (Lieve)
         +32 (0)479 58 47 54 (Mathy)
E.: volmolen@telenet.be 
www.devolmolen.be 

Prijzen

Afhankelijk van het aantal verblijfsdagen vanaf €120 per dag
Prijzen op basis van 2 personen

2 dagen € 240
3 dagen € 300
4 dagen € 380
5 dagen  € 450
6 dagen € 510
7 dagen € 560 • Aankomst na 16u, vertrek voor 11u
 • Derde en vierde persoon: €20 per nacht per persoon
 • Kinderen tot 12 jaar: €10 per nacht
 • Klein hotelvriendelijk huisdier: €20
 • Gezond ontbijt op de kamer gebracht: €12 per persoon
 • Lunchpakket: €12 per persoon
 • Huur fiets: €12
 • Extra bed-, bad- of keukenlinnen: €10
 • €100 borg als aanbetaling/ reservatie bevestiging
 • Water, gas, elektriciteit en 6% btw zijn inbegrepen.
 • Voorzieningen: Volledig ingerichte keuken. Eethoek, smart TV en wifi, zetelbedden. Bed-, bad- en keukenlinnen. Inloopdouche, zeep; wc-papier, haardroger, strijkijzer. Terras/balkon. Grote landschapstuin. Moestuin. Gratis parkeren. Streekinformatie. Natuureducatie.
 • Wij aanvaarden betaalkaarten.

Contactinformatie