B&B Volmolen ***

Aan de Volmolen in Opoeteren (Maaseik) vindt u twee gloednieuwe driesterren vakantieverblijven met B&B-comfort voor 2 tot 4 personen, op een unieke locatie in het Oeterdal. Natuurbeleving, ecologisch bewustzijn en gezond ontbijten staan centraal.

U bent te gast in het molenaarshuis aan de idyllische watermolen, tussen twee helder kabbelende beken, omringd door heel diverse natuurgebieden en vlakbij talloze netwerken van wandel-, fiets-, mountainbike-, ruiter- en menroutes. Op de grens van Kempen en Maasland biedt de Volmolen u rust en stilte in een boeiende mix van natuur, cultuur en sport. De site met de 17de-eeuwse watermolen en beschermd dorpsgezicht wordt in een nieuw jasje gestoken. er komt een (flamenco) dansstudio met bio tapas- en wijnbar en er is een gezellig bistrorestaurant.

Modern comfort midden in de natuur 
Gastvrouw Lieve Vandersteegen en haar man ontvangen u met open armen en hebben voor alles gezorgd: volledig ingerichte keuken, eethoek, smart tv en wifi, zetelbedden, bed-, bad- en keukenlinnen, inloopdouche met alle voorzieningen, haardroger, strijkijzer, een terras of balkon. U kijkt uit op een grote landschapstuin met ecologische moestuin. U beschikt over gratis parking en kunt rekenen op uitgebreide streekinformatie en natuureducatie. Begin de dag goed met een uitgebreid ontbijt: zelf gebakken brood, huisgemaakte confituur, eitjes van de legkippen die scharrelen in de tuin, ...

 

Vakantieverblijf Volmolen

Twee vakantieverblijven met B&B-comfort

1. Appartement de Beverburcht***: Leefruimte met keuken, eet- en zitplaats (zetelbed), slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, douche en lavabo, apart toilet en ruim terras met uitzicht op de tuin.

2. Studio de Beekjuffer***: Op het eerste verdiep met keuken,eet- en zitplaats (zetelbed), twee eenpersoonsbedden, badkamer met douce, lavabo en wc, balkon met prachtig uitzicht op het Oeterdal.

 

Volmolenstraat 10, 3680 Opoeteren
T.: +32 (0)89 86 64 67
gsm: +32 (0)493 79 23 31 (Lieve)
         +32 (0)479 58 47 54 (Mathy)
E.: volmolen@telenet.be 
www.devolmolen.be 

Prijzen

Afhankelijk van het aantal verblijfsdagen van €80 tot €120 per dag
Prijzen op basis van 2 personen

2 dagen € 240
3 dagen € 300
4 dagen € 380
5 dagen  € 450
6 dagen € 510
7 dagen € 560 • Aankomst na 16u, vertrek voor 11u
 • Derde en vierde persoon: €20 per nacht per persoon
 • Kinderen tot 12 jaar: €10 per nacht
 • Klein hotelvriendelijk huisdier: €20
 • Gezond ontbijt op de kamer gebracht: €12 per persoon
 • Lunchpakket: €12 per persoon
 • Huur fiets: €12
 • Extra bed-, bad- of keukenlinnen: €10
 • €100 borg als aanbetaling/ reservatie bevestiging
 • Water, gas, elektriciteit en 6% btw zijn inbegrepen.
 • Voorzieningen: Volledig ingerichte keuken. Eethoek, smart TV en wifi, zetelbedden. Bed-, bad- en keukenlinnen. Inloopdouche, zeep; wc-papier, haardroger, strijkijzer. Terras/balkon. Grote landschapstuin. Moestuin. Gratis parkeren. Streekinformatie. Natuureducatie.
 • Wij aanvaarden betaalkaarten.

Contactinformatie